Dansa vilt min själ



lär dig aldrig att marschera!



onsdag 31 mars 2010

Safaripromenad i Hisingsparken

Idag har det vart riktigt vår-väder här i Götet, så vi trotsade magsjukan, hela familjen och begav oss ut på en lång-promenad i skogen. Vi gick runt i skogen och vid dammen i ca 2 timmar. Teo är så duktig att gå! Han bara knatar på och pratar oavbrutet...=)
När vi kom till en liten klippa i berget så tog Teo tag i mig och viskade allvarligt att han ville att vi skulle klättra upp där för att titta på tigrarna och leoparderna... Så det var ju bara att följa med honom och huka sig för att spana efter vilddjur. Till slut fick han i alla fall syn på en leopard och med klotrunda ögon viskade:   - Mamma, jag är lite rädd för leoparden, nu går vi och tittar på lejon också..
Då och då stannade han också upp och sa: - Lyssna, det är vargarna som låter. De är vakna nu.

Det var en riktigt mysig promenad i ett underbart väder! Undrar vad som rör sig i lillens huvud bara.
Det finns tydligen gott om krokodiler i Slätta Damm också, så det är bäst att passa sig när man går runt där för krokodiler springer ju fort!
Men enligt Teo är det nog ändå flugorna som är läskigast. Han är ju helt besatt av flugor, den lille stollen. Han pratar om dem jätteofta, men så fort han får syn på en så skriker han hysteriskt. O`boy, hur ska det gå i sommar?
Ja, fantasin är det ju inget fel på som ni hör...=)

1 kommentar:

  1. HAHAHA, du har verkligen VÄRLDENS roligaste son!

    Tack för kommentaren. Jag vet, det är ju det som är så skönt med dig (bland annat!). Att du förstår det som andra inte riktigt kan...

    Kram kram

    SvaraRadera