Dansa vilt min själ



lär dig aldrig att marschera!



måndag 8 februari 2010

Mysig helg!

Karro, Mauritz och lilla Emilia var hos oss i helgen. Det var såå mysigt!! De kom i fredags och stannade till sön eftermiddag, men tiden går ju så fort när man har roligt...

I lördags försökte jag och Karro oss på att gå ut och svänga oss lite... Vi hade fått lite olika förslag på vart det är bra att gå ut här i Göteborg. Vi bestämde oss för ett ställe som heter "Sticky Fingers". Det är tre våningar med olika musikstil på varje plan. Vi tyckte när klockan var 21 så var det väl dags att dra sig in till stan och leta oss fram till målet. Redan det var ett misstag. Man går inte in på en nattclub kl 22, men eftersom vi har fått en massa barn och antagligen med det blivit lite kärring-aktiga och förvirrade, så gjorde vi det.
Det var ganska dött i lokalerna den tiden kan jag säga. Vi satte oss i baren längst ner och väntade på att folket skulle stömma in... Det hände aldrig, så vi bestämde oss för att beställa in en nachotallrik och satte oss i ett hörn och svullade chips istället.=) Efter ett sista besök på övervåningen, där dansgolvet finns, så bestämde vi oss för att dra oss tillbaka hem igen.. Vi kände inte igen en enda låt de spelade. Antagligen för att vi är såå ute!
När vi äntligen var på väg hem efter 3 hela timmar för oss själva så gick vi och suckade lite och pratade om hur sköönt det skulle bli att komma hem till sängen! Haha.. Vilken party-pingla man är!!!

Men helgen har för övrigt varit jättemysig och det var jättekul att ha besök! Hoppas fler kan komma och hälsa på oss snart!

Nu sitter jag här med en hängig liten tjej, med feber och tandvärk. Stackars liten. Hoppas de där tänderna spricker igenom nu så hon slipper det här snart...

1 kommentar:

  1. nästa försök får det bli den 12:e mars då vi ska ut med mamma gänget;)

    SvaraRadera